Κυτταρίτιδα… ο αιώνιος εχθρός μας!

kyttaritida-telos

Η κυτταρίτιδα είναι μια ιδιαίτερη μορφή λίπους, συνδυασμένη με κατακράτηση υγρών διότι δεν μπορεί να αιματωθεί σωστά.

Η εμφάνισή της γίνεται σε πρώιμο στάδιο, μόλις δηλαδή αρχίζει η έντονη ορμονική δραστηριότητα. Κατά κύριο λόγο όμως είναι κληρονομικού χαρακτήρα, και η ποσότητα και η ποιότητα της κυτταρίτιδας.

Φυσικά ο τρόπος ζωής της κάθε γυναίκας είτε επιβαρύνει είτε μειώνει την τελική κατάσταση, αφού η κυτταρίτιδα εξαρτάται άμεσα από τις ορμόνες, γι’ αυτό και παρατηρούμε έντονη και άμεση αύξηση με την χρήση αντισυλληπτικών και γενικά με ορμονικές θεραπείες.

Η αντιμετώπιση της εξαρτάται από την κλινική της εικόνα. Το σίγουρο όμως είναι ότι πρέπει να αυξηθεί η αιμάτωση της περιοχής, ώστε να αυξηθούν οι καύσεις και να γίνονται καλύτερες ανταλλαγές προϊόντων στα λιποκύτταρα.

Το γυμναστήριο βοηθάει σε κάποιο βαθμό αλλά με συγκεκριμένες ασκήσεις, δηλαδή αποφεύγουμε τα βάρη στα πόδια γιατί συσφίγγουν μέρος της μέσα στους μύες, όμως το τρέξιμο βοηθάει αρκετά.

Η ΚΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι η τόνωση της κυκλοφορίας με λεμφικά μασάζ για αποτοξίνωση και η ενδοδερμία, η οποία αυξάνει τοπικά τον μεταβολισμό και «λιώνει» το αποθηκευμένο λίπος. Συνήθως απαιτείται θεραπεία 2-3 μηνών ανάλογα με την περίπτωση και φυσικά χωρίς να υπάρχουν περιττά κιλά. Αλλιώς ο χρόνος θα είναι μεγαλύτερος.

Η συντήρηση όμως είναι το πιο σημαντικό κομμάτι διότι το σώμα μπορεί να διατηρήσει το αποτέλεσμα του έως και 2 χρόνια και αυτό γιατί τείνει να γίνει όπως πριν επειδή ούτε η κληρονομικότητα αλλάζει αλλά ούτε συνήθως και ο τρόπος ζωής.

Γι’ αυτό συνιστούμε κρέμα κατά της κυτταρίτιδας καθημερινά και  κάθε μήνα 1 με 2 θεραπείες ενδοδερμίας.

Στον χώρο μας μπορείτε να βρείτε την θεραπεία αυτή μαζί με αρωματοθεραπεία και λεμφικό μασάζ διάρκειας 1,5 ώρας όλα μαζί  μόνο 35 ευρώ.

Και ο εχθρός…χάθηκε.

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Κυτταρίτιδα… ο αιώνιος εχθρός μας!”

 1. Κυτταρίτιδα Τέλος! | Vivez la Beaute blog…

  Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα! Η κυτταρίτιδα είναι μια ιδιαίτερη μορφή λίπους, που όμως με τόνωση της κυκλοφορίας και λεμφικά μασάζ αντιμετωπίζεται……

 2. buzz says:

  Κυτταρίτιδα αντιμετώπιση…

  Κυτταρίτιδα και τί χρειάζεται για την αντιμετώπιση της. Το κέντρο αισθητικής Vivez la Beaute σας δίνει την λύση μέσα απο το άρθρο που αναφέρεται στην κυτταρίτιδα και την καταπολέμισή της….

 3. pligg.com says:

  Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας | Κυτταρίτιδα αντιμετώπιση…

  Ως ορισμό μπορούμε να δώσουμε το οτι η κυτταρίτιδα είναι μια ιδιαίτερη μορφή λίπους συνδυασμένη με κατακράτηση υγρών. Πώς την αντιμετωπίζουμε. Χρήσιμες συμβουλές απο το κέντρο αισθητικής Vivez la Beaute….

Leave a Reply