ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ!!!!

Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος λιποδιάλυσης είναι το cavitation!!!Δίνει άριστα αποτελέσματα σε τοπικό λίπος με λίγες μόνο εφαρμογές.Δεν περιορίζεται μονο σε αυτό όμως,βοηθάει πολύ στο χάσιμο των κιλών.Ειδικά αν έχουμε έναν μπλοκαρισμένο μεταβολισμό και δεν χάνουμε κιλά,η ιδανική λύση είναι το cavitation.!!!Αμέσως ξεμπλοκάρει και χανονται τα κιλά ως δια μαγείας. Δοκιμάστε το!! keywords in domain name . Turkish to English dictionary .

Αποτρίχωση και ορμόνες

Αποτρίχωση και ορμόνες: Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι η τριχοφυΐα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το ορμονικό μας σύστημα.

Οι ορμόνες θα πρέπει να είναι στα φυσιολογικά πλαίσια και σε μια ισορροπία μεταξύ τους. Αν για οποιοδήποτε λόγο τα ανδρογόνα είναι περισσότερα απο το κανονικό, αμέσως τα οιστρογόνα πέφτουν.

Η ανισορροπία των ορμονών εκδηλώνεται πάνω στο δέρμα είτε με αυξημένη τριχοφυΐα, είτε με πανάδες (στην εγκυμοσύνη), είτε με ακμή.

Οι ορμονοεξαρτώμενες περιοχές μιας γυναίκας είναι το πιγούνι, ο λαιμός και γενικά το πρόσωπο, λιγότερο επηρεάζεται η κοιλιά και τα χέρια. Το πρώτο μέρος όμως που βλέπουμε τρίχες είναι το πιγούνι.

Κατά την εφηβεία, σχεδόν πάντα, όταν τα κορίτσια θα δουν τις πρώτες τους τρίχες στο πρόσωπο τις πειράζουν είτε με τσιμπιδάκι, είτε με κερί είτε τελικά τις κόβουν με ψαλίδι ή στην χειρότερη χρησιμοποιούν αποτριχωτική κρεμά. Όλες οι παραπάνω μέθοδοι επηρεάζουν πολύ αρνητικά την τριχοφυΐα. Συνήθως αυξάνονται οι τρίχες και χοντραίνουν. Γιατί γίνεται αυτό? Είτε τις βγάζουν απτήν ρίζα, είτε τις κόβουν. Όταν τις τραβούν, έρχεται αίμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας, άρα και ορμόνες.και τρέφουν τον θύλακα με ανδρογόνα. Στην περίπτωση που κόβονται οι τρίχες, παρασύρουμε μαζί και το «αόρατο» χνούδι με αποτέλεσμα να το μετατρέπουμε σε τρίχα.


Διαβάστε περισσότερα »

Κυτταρίτιδα… ο αιώνιος εχθρός μας!

Η κυτταρίτιδα είναι μια ιδιαίτερη μορφή λίπους, συνδυασμένη με κατακράτηση υγρών διότι δεν μπορεί να αιματωθεί σωστά.

Η εμφάνισή της γίνεται σε πρώιμο στάδιο, μόλις δηλαδή αρχίζει η έντονη ορμονική δραστηριότητα. Κατά κύριο λόγο όμως είναι κληρονομικού χαρακτήρα, και η ποσότητα και η ποιότητα της κυτταρίτιδας.

Φυσικά ο τρόπος ζωής της κάθε γυναίκας είτε επιβαρύνει είτε μειώνει την τελική κατάσταση, αφού η κυτταρίτιδα εξαρτάται άμεσα από τις ορμόνες, γι’ αυτό και παρατηρούμε έντονη και άμεση αύξηση με την χρήση αντισυλληπτικών και γενικά με ορμονικές θεραπείες.

Η αντιμετώπιση της εξαρτάται από την κλινική της εικόνα. Το σίγουρο όμως είναι ότι πρέπει να αυξηθεί η αιμάτωση της περιοχής, ώστε να αυξηθούν οι καύσεις και να γίνονται καλύτερες ανταλλαγές προϊόντων στα λιποκύτταρα.

Το γυμναστήριο βοηθάει σε κάποιο βαθμό αλλά με συγκεκριμένες ασκήσεις, δηλαδή αποφεύγουμε τα βάρη στα πόδια γιατί συσφίγγουν μέρος της μέσα στους μύες, όμως το τρέξιμο βοηθάει αρκετά.
Διαβάστε περισσότερα »

Βλεφαρίδες – Περιποίηση βλεφαρίδων

Οι βλεφαρίδες βρίσκονται στο βλεννογόνο του ματιού και εμποδίζουν την εισχώρηση των μικροβίων, όμως είναι ευαίσθητος ο θύλακας τους και εύκολα γίνεται ανενεργός. Αν δεν τις φροντίζουμε μπορούν να αραιώσουν, χωρίς να ξαναδημιουργηθούν. Είναι οι μόνες τρίχες του προσώπου, μαζί με των φρυδιών που βγάζοντας τες μπορουν σε λίγο καιρο να εξαφανιστούν.

Τα προιόντα βαφής (μάσκαρα), πούδρες και σκιές φράσουν τον θύλακα της τρίχας και δεν τον αφήνουν να αναπνέει. Κάθε 20 με 25 μέρες η τρίχα πέφτει και ξαναδημιουργείται μια καινούρια. Γίνονται, λοιπόν κάποιες βιοχημικές αντιδράσεις κατα την διάρκεια ζωής της τρίχα, όμως με τα προιόντα make-up την επιβραδύνουμε.

Μην ξεχνάτε να ξεβάφετε τις βλεφαρίδες σας κάθε βράδυ, με συμβατά προς την ευαίσθητη περιοχή των ματίών, προιόντα. Για να ενισχύσετε την τρίχα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αμυγδαλέλαιο, που περιέχει βιταμίνη Ε ή καστορέλαιο για να μακραίνουν γρηγορότερα. Και τα δύο έλαια είναι πλούσια τροφή. Σε περίπτωση που το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζεται και στα φρύδια η λύση ειναι παρόμοια!

Πως πρέπει να καθαρίζω το δέρμα μου;

Πρέπει πρώτα να δείτε τι τύπο δέρματος έχετε.

Για ξηρό, κανονικό δέρμα προτιμήστε γαλάκτωμα και λοσιόν ή προϊόντα ειδικά για τροφή της ξηρής επιδερμίδας, για λιπαρά και ακνείκα δέρματα προτιμήστε καθαριστικά σε μορφή τζελ ή υγρά σαπούνια χωρίς όμως ‘σάπουνες’.

Επίσης αποφύγετε λοσιόν ή προϊόντα με οινόπνευμα. Θα ξηράνουν την επιδερμίδα και δεν θα έχετε λιπαρότητα αλλά θα δημιουργηθεί ένα στρώμα αφυδάτωσης με αποτέλεσμα το μπούκωμα της επιδερμίδας και την επιδείνωση της ακμής.

Γιατί να χρησιμοποιήσω ένα αντιοξειδωτικό στο δέρμα μου;

Είναι ευρέως γνωστά τα αρνητικά αποτελέσματα των ελεύθερων ριζών μέσα στο σώμα μας.

Οι ελεύθερες ρίζες που συσσωρεύονται στο δέρμα, δεν είναι μόνο αποτέλεσμα του περιβαλλοντικού stress( UV ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση, όζον, καπνός τσιγάρων ) αλλά και της διαδικασίας γήρανσης καθαυτής ως ενδογενές προϊόν του μεταβολισμού των κυττάρων.

Η απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών από το δέρμα δεν μπορεί να επετεύχθη με απλό καθαρισμό. Απαιτείται τοπική εφαρμογή αντιοξειδωτικών όπως το PREVAGE MD, το οποίο προστατεύει το δέρμα από την φθορά παγιδεύοντας και εξουδετερώνοντας χημικά κάθε ελεύθερη ρίζα.

Φανταστείτε τα αντιοξειδωτικά σαν φύλακες των κυττάρων που τα προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και επιτρέπουν την απρόσκοπτη παραγωγή υγιών κυττάρων.